PONIEDZIAŁEK 20.01.2025
ŚNIADANIE:
Chleb z masłem, parówka , warzrzywka, keczup, kawa inka z mlekiem(1,10,11,7)
II ŚNIADANIE:
Owoc
OBIAD:
Krem brokułowy z płatkami migdałowymi Spagetti z sosem pomidorowym, kompot owocowy/woda(1,7,9)
PODWIECZOREK:
Babka cytrynowa, woda owocowa (1,7,3)
WTOREK 21.01
ŚNIADANIE:
Rogal z konfitura, zupa mleczna z płatkami miodowymi (1,7,5,8,11,6)
II ŚNIADANIE:
Wafle ryżowe
OBIAD:
Rosół z makaronem i warzywami Bitki w sosie własnym, kasza jęczmienna, surówka z kiszonej kapusty, kompot owocowy/woda (1,9,7,3)
PODWIECZOREK:
Muffinki kakaowe, sok jabłkowy (1,3,7)
ŚRODA 22.01
ŚNIADANIE:
Baton z masłem, pasta twarogowa z łososiem, warzywka, herbata z miodem i cytryną
II ŚNIADANIE:
Owoc
OBIAD:
Fasolka po bretońsku, bułka paryska, kompot owocowy/woda (1,7,1o,11)
PODWIECZOREK:
Tortilla z szynką i żółtym serem, sok (1,7,10)
CZWARTEK 23.01
ŚNIADANIE:
Chleb z masłem ,pasztetem, ogórkiem kiszonym, herbata owocowa (1,7,10,6,11)
II ŚNIADANIE:
Owoc
OBIAD:
Rosół z makaronem i warzywami Kotlet schabowy, sałatka jarzynowa, kompot owocowy (1,11,5,8,3)
PODWIECZOREK:
Budyń czekoladowy z sosem owocowym, herbatnik (1,7,5,8,11)
PIĄTEK 24.01
ŚNIADANIE:
Bułka z masłem, żółtym serem, kakao (1,7,6,5)
II ŚNIADANIE:
Owoc
OBIAD:
Zupa z ciecierzycy z warzywami Paluszki rybne, ziemniaki puree, szpinak, kompot owocowy/woda (1,4,9,7)
PODWIECZOREK:
Mus owocowy