PONIEDZIAŁEK 13.10.25
ŚNIADANIE:
Tosty francuskie z dżemem, mleko (1,7,11,3)
II ŚNIADANIE:
śliwki
OBIAD:
Zupa kalafiorowa z płatkami migdałowymi Ryż z jabłkami, masłem, cynamonem, kompot owocowy/woda (1,7,9)
PODWIECZOREK:
Parówka w cieście francuskim, woda cytrynowa (1,7,10)
WTOREK 14.10
ŚNIADANIE:
Sałatka z serka wiejskiego i warzyw, baton z masłem, herbata owocowa (1,7,11,6)
II ŚNIADANIE:
Orzechy nerkowca
OBIAD:
Krupnik z warzywami Potrawka z mięsa drobiowego z warzywami, ryż, kompot owocowy/woda (1,7,9)
PODWIECZOREK:
Cynamonki, herbata jesienna (1,7,3)
ŚRODA 15.10
ŚNIADANIE:
Chleb słonecznikowy z masłem, pasta twarogowa z łososiem, warzywka, herbata z miodem i cytryną (1,7,3,4,11,6)
II ŚNIADANIE:
suszone jabłuszka
OBIAD:
Zupa cebulowa z grzankami Spaghetti carbonara, kompot owocowy/woda (1,7,3)
PODWIECZOREK:
Kisiel z owocami, herbatnik owsiany (1,5,8)
CZWARTEK 16.10
ŚNIADANIE:
Sandwicz z polędwicą drobiową, żółtym serem, keczupem, kawa inka z mlekiem (1,7,10,11,6)
II ŚNIADANIE:
Bakalie
OBIAD:
Bigos z pieczywem, kompot owocowy/woda (1,6,10)
PODWIECZOREK:
Batonik zbożowy, woda
PIĄTEK 17.10
ŚNIADANIE:
Bułka z masłem, jajecznica ze szczypiorkiem, warzywka, kawa zbożowa z mlekiem (1,3,7,11,6)
II ŚNIADANIE:
Ananas
OBIAD:
Żurek koperkowy z jajkiem Klopsy rybne, szpinak w śmietanie, ziemniaki puree, kompot owocowy/woda (4,3,1,7,9)
PODWIECZOREK:
Koktajl jagodowy, biszkopcik (1,7,3)