PONIEDZIAŁEK 03.11
ŚNIADANIE:
Chleb z masłem, parówka z szynki, warzywka, keczup, inka z mlekiem (1,7,10,11)
II ŚNIADANIE:
Mieszanka bakalii i owoców suszonych (5,8,11)
OBIAD:
Zupa ogórkowa zabielana, łazanki z kiełbasą, kompot owocowy/woda (1,10,6,7,9)
PODWIECZOREK:
Kisiel, owoc, ciastko zbożowe (1,5,8,11)
WTOREK 04.11
ŚNIADANIE:
Chałka z dżemem, zupa mleczna z płatkami zbożowymi (1,7,5,8,11)
II ŚNIADANIE:
Mus owocowy
OBIAD:
Rosół z lanym ciastem i warzywami Kotlet schabowy, ziemniaki puree, surówka colesław, kompot owocowy/woda (1,3,7,9)
PODWIECZOREK:
Owoce pod kruszonką, sok jabłkowy (1,7)
ŚRODA 05.11
ŚNIADANIE:
Kanapka z kiełbasą drobiową, serem śmietankowym, żółtym serem, jajkiem, pomidorem, ogórkiem, kiełkami,herbata z miodem i cytryną (1,7,3,10)
II ŚNIADANIE:
Owoc
OBIAD:
Fasolka po bretońsku, baton, kompot owocowy/woda (1,7,5,8)
PODWIECZOREK:
Ciasto marchewkowe, woda smakowa (1,7,3)
CZWARTEK 06.11
ŚNIADANIE:
Sałatka z kiełbasy z warzywami, bułka z masłem, bawarka (1,7,10)
II ŚNIADANIE:
Monte (7)
OBIAD:
Rosół z kaszą manną i warzywami Bitki wieprzowe w sosie, kluski śląskie, czerwona kapusta, kompot owocowy/woda (1,7,9)
PODWIECZOREK:
Szarlotka, herbata jesienna (1,7,3)
PIĄTEK 07.11
ŚNIADANIE:
Bułka pszenna z żółtym serem, kakao (1,7)
II ŚNIADANIE:
Pomarańcza
OBIAD:
Krem warzywny z grzankami Paluszki rybne, ziemniaki puree, sałata mix w sosie jogurtowym, kompot owocowy/woda (1,4,7,3)
PODWIECZOREK:
Babka cytrynowa, sok jabłkowy (1,3,7)








