PONIEDZIAŁEK 15.09.25
ŚNIADANIE:
Chleb z masłem, parówka z szynki, warzywka, keczup, kawa inka z mlekiem (1,7,10,11) J
II ŚNIADANIE:
Gruszka, orzechy nerkowca
OBIAD:
Zupa ogórkowa, zabielana Łazanki z kiełbasą, kompot wieloowocowy/woda (1,7,10)
PODWIECZOREK:
ogurt z granolą (1,7,5,8,11,6,3)
WTOREK 16.09
ŚNIADANIE:
Bułka pszenna z masłem, szyneczką drobiową, serem, jajkiem, warzywka, herbata owocowa (1,7,3,10)
II ŚNIADANIE:
Mus owocowy
OBIAD:
Rosół z makaronem i warzywami Gulasz drobiowy, ogórek kiszony, kasza mieszana, kompot owocowy/woda (1,7,9)
PODWIECZOREK:
Muffiny czekoladowe, sok pomarańczowy (1,7,3) Wycieczka: Rogalik z masłem, mus owocowy, batonik kukurydziany, woda
ŚRODA 17.09
ŚNIADANIE:
Zupa mleczna z płatkami zbożowymi, chałka z masłem, dżemem (1,7,5,8,11)
II ŚNIADANIE:
OBIAD:
Żurek śląski z jajkiem i kiełbasą Kalafior pieczony, mizeria, ziemniaki, kompot owocowy (1,7,3,10)
PODWIECZOREK:
Baton z serkiem twarogowym, pomidorem, ogórkiem, herbata owocowa (1,7,11,6)
CZWARTEK 18.09
ŚNIADANIE:
Chleb wieloziarnisty z masłem, pasztet pieczony (wyrób własny), warzywka, bawarka (1,7,5,8,3,11)
II ŚNIADANIE:
Arbuz
OBIAD:
Rosół z ryżem i warzywami Pieczeń drobiowa, sos, surówka colesław, ziemniaki, kompot owocowy/woda (1,7,9,3)
PODWIECZOREK:
Owoce pod kruszonką, sok jabłkowy (1,7)
PIĄTEK 19.09
ŚNIADANIE:
Chleb słonecznikowy z masłem, jajko gotowane z majonezem, warzywka, kawa zbożowa z mlekiem (1,7,3)
II ŚNIADANIE:
Mieszanka studencka (5,8,6,12,11)
OBIAD:
Zupa dyniowa z płatkami migdałowymi Ryba zapiekana w sosie serowym, surówka z marchewki, ziemniaki, kompot owocowy/woda (1,7,4,3,9)
PODWIECZOREK:
Kisiel z owocami, herbatnik zbożowy (1,5,8,11)