PONIEDZIAŁEK 14.04.2025
ŚNIADANIE:
Chleb z masłem, kiełbasa pieczona, warzywka, keczup, inka z mlekiem (1,7,10,11)
II ŚNIADANIE:
Danonek (1,7)
OBIAD:
Krem z kalafiora z grzankami (1,7,9) Grysik z masłem, cynamonem, kompot owocowy/woda (1,7)
PODWIECZOREK:
Owoce pod kruszonką, herbata owocowa (1,7)
WTOREK 15.04.
ŚNIADANIE:
Tost francuski, mleko (1,7)
II ŚNIADANIE:
Owoc
OBIAD:
Rosół z makaronem i warzywami Gulasz wieprzowy, ogórek kiszony, ziemniaki, kompot owocowy/woda (1,7,9)
PODWIECZOREK:
Muffinki czekoladowe, woda smakowa (1,7,3)
ŚRODA 16.04
ŚNIADANIE:
Baton z masłem, pasta z tuńczyka z kiszonym ogórkiem, jajkiem, warzywka, kawa zbożowa z mlekiem (1,7,3,4)
II ŚNIADANIE:
Mus owocowy
OBIAD:
Żurek koperkowy z jajkiem Olet, ziemniaki, szpinak w śmietanie, kompot owocowy/woda (1,7,3,9)
PODWIECZOREK:
Babka zebra, sok (1,7,3)
CZWARTEK 17.04
ŚNIADANIE:
chleb z pasztetem, ogórkiem kiszonym, herbata z miodem i cytryną (1,7,10,11)
II ŚNIADANIE:
Gruszka
OBIAD:
Zupa pomidorowa z makaronem Pieczeń drobiowa, ziemniaki , sos, surówka z kiszonej kapusty, kompot owocowy/woda (1,7,9)
PODWIECZOREK:
Kisiel, chrupki
PIĄTEK 18.04
ŚNIADANIE:
Bułka z serem, bawarka (1,7,6,11)
II ŚNIADANIE:
suszone jabłuszka
OBIAD:
Zupa jarzynowa Kluski na parze z masłem, cynamonem, kompot owocowy/woda (1,7,9)
PODWIECZOREK:
Banan