PONIEDZIAŁEK 10.11
ŚNIADANIE:
Chleb z masłem, pasta z polędwicy drobiowej, warzywka, herbata owocowa (1,7,9)
II ŚNIADANIE:
Wafle ryżowe
OBIAD:
Żurek koperkowy Naleśniki z twarogiem i bananami, polewą kakaową, kompot owocowy/woda (1,7,3)
PODWIECZOREK:
Sandwicz szynką, żółtym serem, keczupem, woda cytrynowa (1,7,10)
WTOREK 11.11
ŚNIADANIE:
II ŚNIADANIE:
OBIAD:
PODWIECZOREK:
ŚRODA 12.11
ŚNIADANIE:
Baton z masłem, pasta serowa z suszonymi pomidorami, warzywka, kawa zbożowa z mlekiem (1,7,3,11)
II ŚNIADANIE:
Batonik zbożowy (1,5,8,11)
OBIAD:
Strogonow, chleb, kompot owocowy/woda (1,7,9)
PODWIECZOREK:
Budyń czekoladowy, owoc,ciastko owsiane (1,7,5,8,11)
CZWARTEK 13.11
ŚNIADANIE:
Bułka maślana z masłem, miodem, zupa mleczna z płatkami owsianymi (1,7,11)
II ŚNIADANIE:
Mieszanka studencka (5,8)
OBIAD:
Rosół z makaronem ryżowym i warzywami Potrawka z kurczaka z warzywami, ryż, kompot owocowy/woda (1,7,9,3)
PODWIECZOREK:
Babka z cukinii, sok pomarańczowy (1,3,7)
PIĄTEK 14.11
ŚNIADANIE:
Pasta z tuńczyka, chleb dyniowy z masłem, warzywka, kawa inka z mlekiem (1,7,3,4)
II ŚNIADANIE:
Actimek (7)
OBIAD:
Krem z ciecierzycy z kiełbasą Omlet ziemniaki puree, mizeria, kompot owocowy/woda (1,7,9)
PODWIECZOREK:
Ciasto francuskie z brzoskwiniami, woda cytrynowa (1,7)








