PONIEDZIAŁEK 17.03.2025
ŚNIADANIE:
Chleb z masłem, parówka, warzywka, keczup, kawa zbożowa z mlekiem (1,7,3,10,11)
II ŚNIADANIE:
Sok marchewkowy, wafelek ryżowy (5,8,11,3)
OBIAD:
Zupa cebulowa z grzankami Naleśniki z bananem i twarogiem, kompot owocowy/woda (1,7,3,9)
PODWIECZOREK:
Tosty z szynką, serem, herbata owocowa (1,10,6,5,8)
WTOREK 18.03
ŚNIADANIE:
Bułka maślana z masłem, dżemem, zupa mleczna z kaszą manną (1,7,11,5,8)
II ŚNIADANIE:
Ananas
OBIAD:
Rosół z lanym ciastem i warzywami Kotlet schabowy, sałatka z makaronu ryżowego z warzywami, kompot owocowy/woda (1,3,7,5,8,9)
PODWIECZOREK:
Muffinki cytrynowe, sok jabłkowy (1,7,3)
ŚRODA 19.03
ŚNIADANIE:
Bułka z masłem, pasta twarogowa z łososiem, warzywka, inka z mlekiem (1,7,4,3,11,5,8)
II ŚNIADANIE:
Bakalie (5,8,11,12)
OBIAD:
Fasolka po bretońsku, pieczywo, kompot owocowy/woda (1,7,10,9)
PODWIECZOREK:
Jabłecznik, woda cytrynowa (1,3,7)
CZWARTEK 20.03
ŚNIADANIE:
Rogal z masłem, serek homogenizowany, herbata owocowa (1,7,11,5,8)
II ŚNIADANIE:
Owoc
OBIAD:
Krupnik z warzywami Pałeczki z kurczaka, ziemniaki, sos, buraczki, kompot owocowy/woda (1,7,9)
PODWIECZOREK:
Kisiel z sosem owocowym, herbatnik zbożowy (1,5,8,11)
PIĄTEK 21.03
ŚNIADANIE:
Baton z masłem, jajko gotowane z majonezem, warzywka, herbata z miodem i cytryną (1,7,11,3)
II ŚNIADANIE:
Orzechy nerkowca
OBIAD:
Zupa fasolowa z warzywami Paluszki rybne, szpinak, ziemniaki, kompot owocowy/ woda (1,3,4,7,9)
PODWIECZOREK:
Jogurt z granolą (1,7,5,8,11)